Animatie - Coördinatie

Vooral een kwestie van sfeer…

 

De kunst van het animeren is vooral een kwestie van sfeer… Uw culture

el evenement aan uw eigen sfeer binden en uw genodigden erin laten duiken is hen ook toelaten om op een zekere manier te herleven.

Op het einde van de XIXe eeuw leven, is zich in een tijdperk bevinden waarin de Art Nouveau hoogtij viert. Horta en Hankar zullen er zijn om samen met u de plannen hun eigen huis te tekenen.

De negende kunst ontdekken gebeurt niet alleen op papier; onze stripauteurs kan u eveneens terugvinden via hun lievelingsfiguren.

De gastronomie beleven, betekent de ontmoeting van de acteurs en de koningen van onze tafels… De muzikale cultuur ontdekken betekent ook onze talentvolle artiesten ontmoeten en diegenen, die onze geschiedenis hebben gamaakt, te doen herleven.

Charlie Chaplin, Jansen en Janssens, Dominique Corbiau, Schuiten, dansers, het adelijke hof van Keizer Karel, musici, Jacques Brel door Stan of Nicolas, tovenaars, … ze zullen er zijn voor u, met het oog op de nodige details.

Onze omkaderings- en coordinatiediensten voor uw cultureel evenement, voor uw transfers, …: Timing, flexibiliteit en proactiviteit zijn hun sleutelwoorden.

 

Liens utiles

    

          

  

        

     

    

             
     

   

 

               

   

          

          

 

           


   

   

   

 

 

 

 

 

Gids nodig?

Itinéraires antwoord op alle aanvragen,

7 dagen/7,                

van 2 tot 3000 deelnemers, 

binnen het uur en op tijd, in de taal van uw keuze! 

Neem contact met ons op 0032 (0)2 541 03 77 of per mail  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Prijsopgaaf


Aarzel niet om ons te contacteren voor prijsopgaaf:

Tel. : + 32 (0) 2 541 03 77
Mobile: +32 (0)496 38 85 94
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ter informatie, vindt U in bijlage alle onze thematishe wandelingen in Brussel dit tot uw wensen aangepast kunnen worden.

 
  ©  2020 ITINERAIRES | Made by Intelliga - BlueBook

MenuHelper